Solna

Ankdammsgatan 17

Mysig lokal med egen entré!

Nyrenoverad lokal i markplan. Lokalen har generöst ljusinsläpp och egen entré. Passar utmärkt som kontor och/eller showroom.

Planlösning

Markplanslokal med egen entré. Lokalen har öppen planlösning med avskiljande väggar vilket möjliggör att tillskapa 3 rum. Separat pentry med plats för paus samt en WC med dusch. 

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i ett lugnt och attraktivt läge, granne med lummiga Skytteholmspar­ken och med några få minuters promenad till Solna Centrum som har ett brett service­utbud. Till Ulvsundasjön och dess välbesökta bad är det ca 20 minuters promenad. 

Service

Flera restauranger i närområdet. En kort promenad till Solna Centrum som har ett brett utbud av restauranger, butiker och all annan service.

Kommunikationer

Solna Centrum nås efter ca 5 minuters promenad, där trafikerar flertal busslinjer samt tunnelbanans blå linje. Med tunnelba­nan når du T-centralen inom 10 min. Buss­hållplatsen Skytteholmsskolan är belägen precis invid fastigheten. Från lokalen kommer du med bil smi­digt ut till de större vägarna, E4 och E18.

tillbaka

Bilder

Karta