City

Birger Jarlsgatan 34

Kontor i charmig fastighet med närhet till Stureplan

Lokalen har en härlig våningskänsla med vackra trägolv, fönster, innerdörrar och en blandad planlösning med rum i olika storlekar.

Planlösning

Lokalen har idag en välkomnande entré med vacker öppen spis (ej i bruk) följt av tre st kontors-/mötesrum samt ett rum för pentry/paus. Utöver detta har lokalen två st WC, en mindre vid entrén och en större med dusch längre in i lokalen. 

Omgivning/Natur

Stureplans livliga kvarter har precis passerats när man kommer till Birger Jarlsgatan 34. Härifrån når man snabbt innerstadens puls, men har sam-tidigt tillgång till en lugn och avkopplande miljö. Strax intill fastigheten finns flertalet vackra grönområden såsom Humlegården som ligger strax intill fastigheten.

Service

All tänkbar service i närområdet. Lokalen ligger ett stenkast från Stureplan och Kungsgatan. Här finns många välrenommerade restauranger och butiker samt hotell, gym och shopping. I fastigheten ligger den populära restaurangen Phils Burger. Välkända gymmet Metropolis är beläget i grannfastigheten.

Kommunikationer

Efter några få minuters promenad nås Östermalmstorgs t-bana där röda linjen ansluter. Från Östermalmstorg är det endast en station till Stockholms Central. Området trafikeras av ett flertal busslinjer, såsom bland annat blåbuss 1 och 2. Det är även promenadavstånd till Stockholms Östra där Roslags-banan, tunnelbana och många bussar trafikerar. 

tillbaka

Bilder

Karta