City

Birger Jarlsgatan 34

Fint kontor invid Stureplan!

Lokalen ligger i en vacker sekelskiftesfastighet med många tidstypiska detaljer. Nära till både Kungsgatan och Stureplan med dess breda utbud av service och kommunikationer.

Omgivning/Natur

Stureplans livliga kvarter har precis passerats när man kommer till Birger Jarlsgatan 34. Härifrån når man snabbt innerstadens puls, men har samtidigt tillgång till en lugn och avkopplande miljö. Strax intill fastigheten finns flertalet vackra grönområden såsom Humlegården som ligger strax intill fastigheten.

Service

All tänkbar service i närområdet. Lokalen ligger ett stenkast från Stureplan och Kungsgatan. Här finns många välrenommerade restauranger och butiker samt hotell, gym och shopping. I fastigheten ligger den populära restaurangen Phils Burger. Välkända gymmet Metropolis ligger i grannfastigheten.

Kommunikationer

Efter några få minuters promenad nås Östermalmstorgs t-bana där röda linjen ansluter. Från Östermalmstorg är det endast en station till Centralstationen. Området trafikeras av ett flertal busslinjer, såsom bland annat blåbuss 1 och 2. Det är även promenadavstånd till Stockholms Östra där Roslagsbanan, tunnelbana och många bussar trafikerar.

Planlösning

Lokalens planlösning består av tre större rum som med fördel kan användas både som arbetsrum eller som konferensrum. Hallen är stor med plats för väntande besökare och har en rogivande öppen spis (ej i bruk). Vackra golv och tidstypiska detaljer är genomgående för hela lokalen. Det finns även pentry, dusch samt två st WC. 

tillbaka

Bilder

Karta