Östermalm

Brahegatan 60

Trevligt kontor med fina detaljer och generös takhöjd!

Ljus, charmig lokal i ett lugnt läge på Östermalm. Lokalen har stora fönster med djupa nischer som vetter mot trevliga Brahegatan samt innergården. Lokalen kommer ytskitsrenoveras i samband med att en ny hyresgäst tillträder. Var med och påverka standard och färgval!

Planlösning

Storrumsplanlösning med fyra rum med varierande storlekar. I lokalen finns även ett pentry, en WC och ett förråd.

Omgivning/natur

Trevligt område med närhet till flera lummiga parker såsom Humlegården och Tessinparken. Här sitter man centralt på Östermalm, nära Östermalmstorg och Stureplan, men i ett lugnt och mysigt kvarter.

Service

Efter några minuters promenad nås Fältöverstens Centrum som har ett brett serviceutbud. I närområdet finns butiker, service och flera trevliga restauranger och caféer, bla populära Restaurang Hantverket, Trattoria Montanari och Sthlm Brunch Club m.fl. Till Östermalmstorg är det knappt 10 minuters promenad. 

Kommunikationer

Fastigheten ligger precis vid Stadions tunnelbanestation som den röda linjen trafikerar. Med tunnelbanan tar det ca fyra minuter till Stockholms Central. Flera busslinjer trafikerar i närheten och efter en kort promenad nås Tekniska Högskolan där flertalet bussar, tunnelbana och Roslagsbanan ansluter. 

Övrigt

Trevlig gemensam gård där man kan inta luncher i solen. 

tillbaka

Bilder

Karta