Vasastan

Döbelnsgatan 64

Ljust kontor i Vasastan med franska balkonger.

Ljust kontor i Vasastan med franska balkonger. Med ett läge intill Vanadislunden får ni en trevlig miljö med en blandning av grönområde och allt vad Vasastan har att erbjuda.

Planlösning

Lokalen har idag en rumsindelad planlösning med 8 st kontors-/mötesrum i olika storlekar. Några av rummen har fransk balkong ut mot Döbelnsgatan. Det finns även en öppen yta som passar bra som lounge eller för arbetsplatser i öppet landskap. Kontoret har 2 st WC varav en med dusch, ett pentry och ett teknikrum. Invid pentryt finns ett personalutrymme med plats för matbord/sällskapsyta. 

Omgivning/Natur

Trots det centrala läget i Vasastan finns det gott om grönområden i närheten, bl.a. Vanadislunden. På promenadavstånd nås även Hagaparken och Brunnsviken. Området erbjuder en härlig mix av affärsverksamheter i kombination av lugna trivsamma bostadsområden.

Närservice

I närområdet finns flertalet restauranger, butiker och gym. Odenplan med dess breda utbud av shopping och restauranger nås inom några minuters promenad.

Kommunikationer

Utmärkta kommunikationer till och från fastigheten. Närmaste tunnelbanestation Rådmansgatan, grön linje, ligger ca 600 m från lokalen vilket tar ca 8 minuter till fots. Odenplan som trafikeras av pendeltåg, flera busslinjer samt tunnelbanans gröna och blå linje nås inom ett kort gångavstånd på ca 9 minuter. Med bil når du snabbt Norrtull och E4:an.

tillbaka

Bilder

Karta