Kungsholmen

Fridhemsgatan 38

Kontor/Showroom med mycket ljus och egen lastentré.

Unik lokal med industrikänsla. Här finns möjlighet att etablera er verksamhet i en lokal med generös takhöjd, vilken passar lika bra till kontor som butik. Lokalen är 366 kvm och vägg i vägg finns ett lagerutrymme med garageport om ca 270 kvm som är möjligt att hyra.

Planlösning

Omgivning

Närhet till både stadspuls och lummiga grönområden. Både Karlbergskanalen och Norr Mälarstrand ligger inom gångavstånd och erbjuder trevliga promenadstråk längs med vattnet. Vid Norr Mälarstrand finns bl a restaurangerna Mälarpaviljongen och Orangeriet som är populära under sommaren. Även de båda parkerna Kronobergsparken och Rålambshovsparken ligger inom bekvämt gångavstånd.

Service

Lokalen har ett centralt läge intill Västermalmsgallerian där all tänkbar service finns. Kring fastigheten finns restauranger, caféer och flertalet butiker.

Kommunikationer

 I området finns goda kommunikationer. Tunnelbanans station Fridhemsplan ligger ett stenkast från fastigheten och trafikeras av gröna och blå linjen. Till T-centralen är det endast ca 4 minuters restid. Från Fridhemsplan går även flertal bussar, bland annat blåbusslinjerna 1, 3 och 4.

tillbaka

Bilder

Karta