Norrort

Gårdsvägen 8

Trevligt kontor i Arenastaden med rumsindelad planlösning.

Trevligt kontor i Arenastaden med rumsindelad planlösning. Lokalen ligger i ett strategiskt läge intill restauranger, shopping och kommunikationer. I huset finns en härlig ljusgård som ni som hyresgäst har exklusiv access till direkt från lokalen. För smidig inlastning av varor eller kontorsmateriel finns lasthiss att tillgå.

Planlösning

Rumsindelad planlösning med flera konferensrum i olika storlekar. En rymlig ljusgård med plats för lounge eller matplats ger lokalen en härlig känsla.

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Arenastaden med stora möjligheter att snabbt komma ut i naturen. Hagaparken och Råstasjön nås inom kort gångavstånd.

Service

Gångavstånd till Westfield Mall of Scandinavias stora serviceutbud med 224 butiker och restauranger fördelat på över 100 000 kvm. Önskas ett närmare lunchalternativ så finns bl a restaurangerna Brasserie Sabis och Greven & Betjänten intill fastigheten. Inom kort gångavstånd nås Friends Arena som är Sveriges nationalarena. Här hålls flera spännande sportevenemang och konserter. Det finns gott om träningsmöjligheter i området, bl a finns det ett SATS på samma gata.

Kommunikationer

Lokalen ligger i närheten av Solna Station där pendeltåget tar er in till T-centralen på endast 7 minuter. Från Solna Station går också tvärbanan mot Sickla. Bromma flygplats nås efter ca 15 minuter med bil och Arlanda flygplats efter ca 30 minuter. I övrigt har tågbolaget MTR Express nyligen infört direkttåg mellan Solna Station och Göteborg.

Övrigt

I Arenastaden finns ett gott utbud av externa konferensmöjligheter, bl a Coor Service Partners konferensanläggning Gårdsvägen 18 och ett flertal konferensrum att hyra på Quality Hotel Friends.

tillbaka

Bilder

Karta