Norrort

Gårdsvägen 8

Trevlig kontor högst upp i huset med närhet till service och goda kommunikationer.

Trevlig kontor högst upp i huset med närhet till service och goda kommunikationer. Här finns möjlighet att hyra ett helt plan med ett härligt ljusinsläpp och egen terrass. I fastighetens entré finns en gemensam yta med plats för väntande besökare.

Planlösning

Ett eget plan högst upp i fastigheten med egen terrass. Lokalen har en rumsindelad planlösning med flera kontorsrum och konferensrum i olika storlekar. I övrigt finns det ett pentry och två WC.

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Arenastaden med stora möjligheter att snabbt komma ut i naturen. Hagaparken och Råstasjön nås inom kort gångavstånd.

Service

Gångavstånd till Westfield Mall of Scandinavias stora serviceutbud med 224 butiker och restauranger fördelat på över 100 000 kvm. Önskas ett närmare lunchalternativ så finns bl a restaurangerna Brasserie Sabis och Greven & Betjänten intill fastigheten. Inom kort gångavstånd nås Friends Arena som är Sveriges nationalarena. Här hålls flera spännande sportevenemang och konserter. Det finns gott om träningsmöjligheter i området, bl a finns det ett SATS på samma gata.

Kommunikationer

Lokalen ligger i närheten av Solna Station där pendeltåget tar er in till T-centralen på endast 7 minuter. Från Solna Station går också tvärbanan mot Sickla. Bromma flygplats nås efter ca 15 minuter med bil och Arlanda flygplats efter ca 30 minuter.

Övrigt

I Arenastaden finns ett gott utbud av externa konferensmöjligheter, bl a Coor Service Partners konferensanläggning Gårdsvägen 18 och ett flertal konferensrum att hyra på Quality Hotel Friends.

tillbaka

Bilder

Karta