Norrort

Gårdsvägen 8

Möjlighet att hyra ett eget kontorsplan i den levande stadsdelen Arenastaden.

Möjlighet att hyra ett eget kontorsplan i den levande stadsdelen Arenastaden. Lokalen har rikligt med ljusinsläpp och ligger i ett strategiskt läge med närhet till kommunikationer, shopping och service. I husets entré finns gemensamhetsytor med plats för väntande besökare.

Planlösning

Ett eget kontorsplan med öppen planlösning. I lokalen finns flera konferensrum och även mindre kontorsrum för de som behöver arbeta mer avskilt. I övrig finns det pentry, samtalsrum och flera WC.

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Arenastaden med stora möjligheter att snabbt komma ut i naturen. Hagaparken och Råstasjön nås inom kort gångavstånd.

Service

Gångavstånd till Westfield Mall of Scandinavias stora serviceutbud med 224 butiker och restauranger fördelat på över 100 000 kvm. Önskas ett närmare lunchalternativ så finns bl a restaurangerna Brasserie Sabis och Greven & Betjänten intill fastigheten. Inom kort gångavstånd nås Friends Arena som är Sveriges nationalarena. Här hålls flera spännande sportevenemang och konserter. Det finns gott om träningsmöjligheter i området, bl a finns det ett SATS på samma gata.

Kommunikationer

Lokalen ligger i närheten av Solna Station där pendeltåget tar er in till T-centralen på endast 7 minuter. Från Solna Station går också tvärbanan mot Sickla. Bromma flygplats nås efter ca 15 minuter med bil och Arlanda flygplats efter ca 30 minuter.

Övrigt

I Arenastaden finns ett gott utbud av externa konferensmöjligheter, bl a Coor Service Partners konferensanläggning Gårdsvägen 18 och ett flertal konferensrum att hyra på Quality Hotel Friends.

tillbaka

Bilder

Karta