Norrort

Garvis Carlssons Gata 1

Modernt kontor i nybyggd fastighet med egen terrass i söderläge.

Modernt kontor i nybyggd fastighet med egen terrass i söderläge. Kontoret ligger högst upp i huset och därmed fås en fantastisk utsikt både från lokalen och den stora terrassen. Dessutom ett exceptionellt läge strax intill T-banan i ett av Stockholms mest expansiva områden, Råsunda.

Planlösning

Lokalen har en öppen planlösning med tre mötesrum i olika storlekar och två mindre telefonrum. Vid den välkomnande entrén finns plats för väntande besökare. I övrigt finns ett pentry, förråd och tre WC varav en med dusch.

Omgivning/Natur

Fastigheten är belägen i Råsunda på gränsen till Solna Centrum. I området ligger den gamla nationalarenan, Skytteholms idrottsplats och trevliga promenadstråk i dess närliggande park.

Närservice

I fastigheten hittar du restaurangen Sabis som varje dag erbjuder lunch. På andra sidan vägen finner du Solna Centrum som har ett brett utbud av restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer

Kort gångavstånd till Solna Centrum där ett flertal bussar trafikerar samt tunnelbanans blå linje. Med tunnelbanan når du T-centralen inom ca 10 min. För den som färdas med pendeltåg ligger Solna Station några minuters promenad bort. Tvärbanan som går mellan Solna station och Sickla trafikerar precis intill fastigheten. Med bil når du E4:an smidigt via Frösundaleden.

tillbaka

Bilder

Karta