Kungsholmen

Hantverkargatan 8

Fint sekelskifteskontor med högt i tak.

Fint sekelskifteskontor med högt i tak. Kontoret är beläget på Kungsholmen precis intill tunnelbana, trevliga restauranger och promenadstråk längs med Norr Mälarstrand.

Planlösning

Nuvarande planlösning är rumsindelad och består av 12 st rum i olika storlekar, allt från mindre arbetsrum till större konferensrum. Det finns 2 st WC och ett pentry centralt beläget i lokalen. Kontoret har två olika entréer via trapphus med tillgång till hiss; en från Hantverkargatan 8 och en från Parmmätargatan 7. I övrigt finns en egen balkong belägen mot innergården. 

Omgivning/Natur

Området har en trevlig blandning av boende och kontor. De vackra promenadstråken utmed Norr Mälarstrand erbjuder flera trevliga restauranger sommartid och nås på bara några minuter till fots. Önskar man en lite längre promenad nås Rålambshovsparken inom 20 minuter till fots. Precis intill fastigheten ligger den vackra Kungsholms kyrka och ett stenkast bort ligger Stadshuset.

Närservice

All tänkbar service finns i närområdet såsom matvarubutiker, frisörer, kemtvätt, Systembolag etc. Området har ett flertal mycket bra och trevliga restauranger så som exempelvis Mäster Anders och Meno Male. Under sommartid utökas utbudet med sommarcaféer och restauranger utmed vattnet. I området finns även Boulebar där ni kan utmana era kollegor i Boule.

Kommunikationer

tillbaka

Bilder

Karta