Söderort

Heliosgatan 26

Fint litet kontor mitt i Hammarby Sjöstad.

Trevlig kontorslokal med stora fönsterpartier. Lokalen ligger centralt i Hammarby Sjöstad i ett sjönära, expansivt område med smidiga kommunikationer och många trevliga restauranger.

PLANLÖSNING

Blandad planlösning med öppet landskap och tre kontors-/mötesrum. I lokalen finns även ett rymligt pentry med paus samt två WC och ett förråd med utslagsvask. 

OMGIVNING/NATUR

Sjönära läge med Hammarby Kaj som granne. Fastigheten ligger intill Lumaparken som ger möjlighet till trevliga promenader. Lumaparken kännetecknas av sina många vackra japanska körsbärsträd som blommar under våren. I området finns ett flertal parkeringshus. 

SERVICE

Kring Hammarby Kaj och fastigheten finns flera mysiga caféer och restauranger. Dessutom ligger flera butiker och gym i området, bland annat gymkedjan Sats.

KOMMUNIKATIONER

Station Luma ligger strax utanför fastigheten, därifrån går tvärbanan mot Sickla Station och Solna. I området trafikerar flera busslinjer och under sommarhalvåret går en färjelinje mellan Hammarby Sjöstad och City. Det är även gångavstånd till Gullmarsplans tunnelbanestation. För den som färdas med bil är kommunikationerna bästa tänkbara. Via Södra Länken är det enkelt att ta sig vidare till de stora lederna.

ÖVRIGT

Fastigheten är 6 våningar hög och centralt belägen i Hammarby Sjöstad. Här finns funktionella kontorslokaler som ligger i anslutning till tvärbanan samt ett flertal restauranger. Fastigheten är byggd med pelarkonstruktion så flexibla planlösningar kan skapas.

tillbaka

Bilder

Karta