Söderort

Heliosgatan 24-26

Ljus lokal med blandad planlösning.

Trevligt kontor i Hammarby Sjöstad. Lokalen ligger i ett sjönära, expansivt område med smidiga kommunikationer och många trevliga restauranger.

Planlösning

Lokalen har en blandad planlösning med en kombination av rum i olika storlekar och ett öppet kontorslandskap. Här finns allt från enskilda kontorsrum till större konferens- och mötesrum. I övrigt finns ett rymligt pentry samt flera WC.

Omgivning/Natur

Sjönära läge med Hammarby Kaj som granne. Precis intill fastigheten ligger Lumaparken som ger möjlighet till trevliga promenader och luncher bland körsbärsträden.

Service

Kring Hammarby Kaj och fastigheten finns flera mysiga caféer och restauranger. Dessutom ligger flera butiker och gym i området, bland annat gymkedjan Sats.

Kommunikationer

Station Luma ligger strax utanför fastigheten, därifrån går tvärbanan mot Sickla Station och Solna. I området trafikerar flera busslinjer och under sommarhalvåret går en färjelinje mellan Hammarby Sjöstad och City. Det är även gångavstånd till Gullmarsplans tunnelbanestation. För den som färdas med bil är kommunikationerna bästa tänkbara. Via Södra Länken är det enkelt att ta sig vidare till de stora lederna.

Övrigt

Denna fastighet är 6 våningar hög och centralt belägen i Hammarby Sjöstad. Funktionella kontorslokaler som ligger i anslutning till tvärbanan samt ett flertal restauranger. Då fastigheten är byggd med pelarkonstruktion kan flexibla planlösningar skapas. Fiber finns indraget och på ett par minuter når man strandpromenaden längs med Hammarby Kanal.

tillbaka

Bilder

Karta