Söderort

Heliosgatan 24

Ljus markplanslokal med generös takhöjd!

Trevlig lokal med blandad planlösning mitt i Hammarby Sjöstad. Lokalen ligger i markplan med stora fönster och varierande takhöjd upp till ca 3,3 m. Fastigheten ligger i ett centralt läge med närhet till vattnet, flera trevliga restauranger och caféer samt med smidiga kommunikationer.

Planlösning

Blandad planlösning med ett större rum med plats för flera arbetsplatser samt tre rum i olika storlek. I lokalen finns även ett rymligt pentry med pausyta samt ett stort förråd och två WC varav ena med dusch. 

Omgivning/natur

Sjönära läge med Hammarby Kaj som granne. Dessutom ligger lokalen intill Lumaparken som ger möjlighet till trevliga promenader och luncher. I området finns ett flertal parkeringshus. 

Service

Kring Hammarby Kaj och fastigheten finns flera mysiga caféer och restauranger. Dessutom ligger flera butiker och gym i området, bland annat gymkedjan Sats. 

Kommunikationer

Station Luma är belägen strax intill fastigheten. Därifrån går tvärbanan mot Sickla Station och Solna Station. Området trafikeras av flertalet busslinjer och en färjelinje mellan mellan Hammarby Sjöstad och City. Det är även gångavstånd till Gullmarsplans tunnelbanestation. För den som färdas med bil är kommunikationerna de bästa tänkbara. Via Södra Länken är det enkelt att ta sig vidare till de stora lederna. 

Övrigt

Denna fastighet är 6 våningar hög och centralt belägen i Hammarby Sjöstad. Den erbjuder funktionella kontorslokaler som ligger i anslutning till tvärbanan samt ett flertal restauranger. Fiber finns indraget och på ett par minuter når man strandpromenaden längs med Hammarby Kanal.

tillbaka

Bilder

Karta