Söderort

Heliosgatan 24

Fint rumsindelat kontor i Hammarby Sjöstad.

Rumsindelat kontor med stora glaspartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Fastigheten ligger i ett centralt läge med närhet till vattnet, flera trevliga restauranger och caféer samt smidiga kommunikationer.

Planlösning

Rumsindelad lokal med 15 rum i varierande storlekar. Här finns allt från enskilda kontorsrum till större mötesrum. I övrigt finns ett rymligt pentry samt två WC och en städskrubb. 

Omgivning/natur

Sjönära läge med Hammarby Kaj som granne. Dessutom ligger lokalen intill Lumaparken som ger möjlighet till trevliga promenader och luncher. I området finns ett flertal parkeringshus.

Service

Kring Hammarby Kaj och fastigheten finns flera mysiga caféer och restauranger. Dessutom ligger flera butiker och gym i området, bland annat gymkedjan Sats. 

Kommunikationer

Station Luma ligger strax intill fastigheten, därifrån går tvärbanan mot Sickla Station och Solna. Området trafikeras av flertalet busslinjer, men även av en färjelinje mellan Hammarby Sjöstad och City. Gullmarsplans tunnelbanestation finns på bekvämt gångavstånd. För den som färdas med bil är kommunikationerna de bästa tänkbara. Via Södra Länken är det enkelt att ta sig vidare till de stora lederna. 

Övrigt

Denna fastighet är 6 våningar hög och centralt belägen i Hammarby Sjöstad. Funktionella kontorslokaler som ligger i anslutning till tvärbanan samt ett flertal restauranger. Då fastigheten är byggd med pelarkonstruktion kan flexibla planlösningar skapas. Fiber finns indraget och på ett par minuter når man strandpromenaden längs med Hammarby Kanal.

tillbaka

Bilder

Karta