Söderort

Heliosgatan 24

Ljus lokal centralt i Hammarby Sjöstad

Fint kontor med öppen planlösning. Lokalen har stora fönster i flera väderstreck vilket bidrar till ett generöst ljusinsläpp. Trevligt läge i Hammarby Sjöstad med gångavstånd till parker, restauranger och promenadstråk längs med vattnet.

OMGIVNING/NATUR

Trevligt område med Hammarby Kaj som granne. Precis intill fastigheten ligger Lumaparken som ger möjlighet till sköna promenader och luncher bland körsbärsträden.

SERVICE

Kring Hammarby Kaj och fastigheten finns flertalet mysiga caféer och restauranger såsom Brödernas, Trattoria Grazie och Bröd & Salt. Dessutom ligger flera butiker och gym i området, bland annat gymkedjan Sats. På Lumatorg huserar den populära Fiskvagnen där man kan köpa färsk fisk och skaldjur. 

PLANLÖSNING

Lokalen har en öppen planlösning samt fem rum i olika storlekar som kan nyttjas som allt från enskilda kontorsrum till större konferens- och mötesrum. I övrigt finns ett rymligt pentry med plats för många sittplatser och två WC samt städskrubb.

KOMMUNIKATIONER

Station Luma ligger strax utanför fastigheten, därifrån går tvärbanan mot Sickla Station och Solna. I området trafikerar flera busslinjer och under sommarhalvåret går en färjelinje mellan Hammarby Sjöstad och City. Det är även gångavstånd till Gullmarsplans tunnelbanestation. För den som färdas med bil är kommunikationerna bästa tänkbara. Via Södra Länken är det enkelt att ta sig vidare till de stora lederna. 

ÖVRIGT

Denna fastighet är 6 våningar hög och centralt belägen i Hammarby Sjöstad. Funktionella kontorslokaler som ligger i anslutning till tvärbanan samt ett flertal restauranger. Då fastigheten är byggd med pelarkonstruktion kan flexibla planlösningar skapas. Fiber finns indraget och på ett par minuter når man strandpromenaden längs med Hammarby Kanal. I området finns många parkeringshus. 

tillbaka

Bilder

Karta