Söderort

Heliosgatan 26

Ljust kontor med öppen planlösning.

Ljus och yteffektiv kontorslokal högst upp i fastigheten. Denna fastighet är 6 våningar hög och är centralt belägen i Hammarby Sjöstad. Funktionella kontorslokaler som ligger i anslutning till tvärbanan samt ett flertal restauranger. Då fastigheten är byggd med pelarkonstruktion kan flexibla planlösningar skapas. Fiber finns indraget och på ett par minuter når man strandpromenaden längs med Hammarby Kanal.

Planlösning

Dagens planlösning är företrädesvis öppen och med ett konferensrum. Möjlighet att tillskapa fler rum om så önskas. I lokalen finns även ett pentry samt 2 st WC.

Omgivning/Natur

Sjönära läge med Hammarby Kaj som granne. Dessutom ligger lokalen intill Lumaparken som ger möjlighet till trevliga promenader och luncher. I området finns ett flertal parkeringshus.

Service

Kring Hammarby Kaj och fastigheten finns flera mysiga caféer och restauranger. Dessutom ligger flera butiker och gym i området, bland annat gymkedjan Sats.

Kommunikationer

Station Luma ligger strax utanför fastigheten, därifrån går tvärbanan mot Sickla Station och Solna. I området trafikerar flera busslinjer och under sommarhalvåret går en färjelinje mellan Hammarby Sjöstad och City. Det är även gångavstånd till Gullmarsplans tunnelbanestation. För den som färdas med bil är kommunikationerna bästa tänkbara. Via Södra Länken är det enkelt att ta sig vidare till de stora lederna.

tillbaka

Bilder

Karta