City

Kammakargatan 22

Modernt kontor med kyla och yteffektiv planlösning.

Modernt kontor med kyla och yteffektiv planlösning. I detta centrala läge finns såväl butiker som restauranger lättillgängligt och lokalen nås via gångavstånd från Stockholm Centralstation. I fastigheten finns ett garage där p-platser hyrs separat.

Planlösning

Bladad planlösning med två mötesrum i olika storlekar och en öppen yta som ger plats för flertalet arbetsplatser. Kontoret har även ett tyst rum, två WC varav en med dusch samt ett pentry. 

Omgivning/Natur

Fastigheten är belägen i stadsdelen Norrmalm som utgör Stockholm stads mest arbetsplatsrika stadsdelsområde med närhet till City, Hötorget, Stureplan och Odenplan. Trots det centrala läget finns det gott om grönområden i närheten såsom Observatorielunden.

Närservice

I området finns ett brett serviceutbud med restauranger, caféer, butiker, hotell och gym. Kring fastigheten ligger flera populära restauranger, bland annat den italienska restaurangen Allegrine, den spanska AQUI Tapas och trendiga Urban Deli som även har en saluhall och en populär takterrass. Kort promenadavstånd till Hötorget där både Hötorgshallen och Kungshallen finns.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbanestation Rådmansgatan ligger ca 200 m bort och trafikeras av gröna linjen. Stockholms Centralstation nås efter en promenad på drygt ca 10 min och därifrån går både pendel- och fjärrtåg samt samtliga tunnelbanelinjer. Flera busslinjer trafikerar i området.

tillbaka

Bilder

Karta