City

Kammakargatan 22

Trevligt kontor med yteffektiv planlösning i centrala Stockholm.

Trevligt kontor med yteffektiv planlösning i centrala Stockholm. Lokalen har ett bra ljusinsläpp och fina ytskikt. Det moderna trapphuset ger ett representativt intryck för såväl anställda som besökare. Fastighetens hyresgäster har tillgång till en gemensam innergård samt garage.

Planlösning

Lokalen har en blandad planlösning som innefattar två öppna landskap och åtta rum i olika storlekar som kan användas som mötes- eller kontorsrum. Intill entrén finns det plats för väntande besökare och vid lokalens pentry finns en bardisk med plats för flera sittplatser. I övrigt finns det ett tyst rum, serverrum och kopieringsrum. Det finns två st WC samt en RWC med duschkabin.

Omgivning/Natur

Fastigheten är belägen i stadsdelen Norrmalm som utgör Stockholm stads mest arbetsplatsrika stadsdelsområde med närhet till City, Hötorget, Stureplan och Odenplan. Trots det centrala läget finns det gott om grönområden i närheten såsom Observatorielunden.

Service

I området finns ett brett serviceutbud med restauranger, caféer, butiker, hotell och gym. Kring fastigheten ligger flera populära restauranger, bland annat den italienska restaurangen Allegrine, den spanska AQUI Tapas och trendiga Urban Deli som även har en saluhall och en populär takterrass. Kort promenadavstånd till Hötorget där både Hötorgshallen och Kungshallen finns.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbanestation Rådmansgatan ligger ca 200 m bort och trafikeras av gröna linjen. Stockholms Centralstation nås efter en promenad på ca 10 min och därifrån går både pendel- och fjärrtåg samt samtliga tunnelbanelinjer. Flera busslinjer trafikerar i området.

tillbaka

Bilder

Karta