Västerort

Karlsbodavägen 9-11

Ljust kontor i expansiva Bromma.

Ljust kontor i expansiva Bromma. Är ni ute efter en modern och effektiv kontorslokal i ett område som ständigt förnyas har ni hittat rätt. Smidiga kommunikationer till Bromma Flygplats såväl som till Sundbyberg.

Planlösning

Dagens planlösning är rumsindelad med 10 st rum med plats för 1-2 arbetsplatser, ett konferensrum intill entrén med plats för omkring 8-10 personer samt ett rymligt pentry med pausarea. I övrigt finns det loungeytor, 2 st wc samt förråd. Med ljusinsläpp från två väderstreck tillsammans med genomgående glaspartier mot korridor får lokalen ett ljust och härligt intryck.

Omgivning/Natur

Karlsbodavägen går parallellt med den vackra Bällstaån där det finns trevliga promenadstråk intill de nybyggda bostadskvarteren. Även den prisbelönta Marabouparken ligger inom promenadavstånd från lokalen.

Närservice

Efter en promenad på endast 3 minuter nås det expansiva handelsområdet Bromma Blocks där du finner all tänkbar
service. Här finns ett utbud i form av dagligvaruhandel, restauranger, klädbutiker, systembolag, apotek och mycket mer. Sundbyberg centrum nås efter en promenad på ca 15 minuter där det likt Bromma Blocks finns flera trevliga lunchrestauranger. 

Kommunikationer

tillbaka

Bilder

Karta