Södermalm

Klevgränd 4A

Vackert litet kontor i kulturhistoriska kvarter!

I ett av Södermalms centralaste lägen finns nu detta kontor i toppskick. Lokalen ligger i en fastighet från 1700-talet som är belägen i en mysig gränd precis intill Götgatan och Slussens puls. Ett stenkast till de populära restaurangerna Gondolen, Mosebacke och Wood Stockholm. Ingen överlåtelsepeng och avtal tecknas direkt med hyresvärden.

Planlösning

Lokalen har en öppen plan­lösning med ett trevligt pentry i anslutning till den öppna arbetsarean. Utöver detta finns även en hall och en WC samt bra med förvaring. Lokalen renoverades varsamt efter arkitektens och antikvaries direktiv, med hög kvalitet och i tidstypiska material och färgval.

Omgivning/natur

Service

Fastigheten ligger granne med Götgatan och Slussen med all dess service i form av restauranger, butiker och uteliv. Ett sten­kast från fastigheten finns flera populära restauranger, såsom Mosebacke/Södra Teatern, Gondolen och Sjöfartshotellet, alla med vacker utsikt över vattnet och Stockholm.

Kommunikationer

Till Slussens tunnelbanestation är det endast ca en minuts promenad. Där ansluter både grön och röd tunnelbanelinje. I området och vid Slussen trafikerar även ett flertal bussar. Slussen är en viktig knutpunkt och här skapas mer plats åt kollektivtrafik, gående och cyklister. Terminalen som byggs ihop med Saltsjöbanan och tunnelbanan gör så man enkelt inomhus kan förflytta sig mellan bussar, tåg och tunnelbana.

tillbaka

Bilder

Karta