City

Kungsgatan 58

Vackert kontor på en av Stockholms mest attraktiva adresser.

Fint och ljust kontor i en fastighet från 1884, mitt i Citys puls. Lokalen har en balkong med utsikt över Kungsgatan och många tidstypiska detaljer såsom stuckaturer och generös takhöjd.

Planlösning

Lokalen har en blandad planlösning med rum i olika storlekar lämpliga för både arbetsplatser och mötesrum. Hörnrummet i lokalen har en härlig balkong med utsikt mot Kungsgatan och Målargatan. Vidare finns det ett pentry och två WC.

Omgivning/natur

Mitt i innerstadens härliga puls bjuder detta cityläge på ett unikt utbud av service och nöjen. Här finns samtidigt möjlighet till lugn och avkoppling i närliggande grönområden.

Service

Fastigheten är bekvämt belägen mellan Drottninggatan och Vasagatan och här finns Stockholms bästa utbud av service, restauranger och shopping. I området finns många populära hotell och restauranger, tex 20-tals inspirerade Haymarket. Hötorgets torghandel ligger en kort bit längre upp på gatan.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i ett kommunikativt läge. Kort promenad till Centralstationen där alla tre tunnelbanelinjer ansluter. Från Centralstationen trafikerar även ett flertal bussar samt fjärrtåg och pendeltåg. Hötorget ligger endast ett stenkast från fastigheten, därifrån går både t-bana och bussar.

tillbaka

Bilder

Karta