Norrmalm

Kungsgatan 58

Kontor i representativ fastighet.

Lokalen är belägen 4 tr upp i fastigheten och har en rumsindelad planlösning. Stora glaspartier skapar en känsla av rymd och ger flexibilitet.

Planlösning

Lokalen har en blandad planlösning med 8 rum i varierande storlek. Intill entrén finns ett större rum, lämpligt som mötesrum eller för arbetsplatser. Kontoret har vacker stuckatur och glaspartier in till kontorsrummen. I övrigt finns ett pentry, två stycken WC samt en dusch. 

Omgivning

Mitt i innerstadens härliga puls erbjuder detta cityläge ett unikt utbud av service och nöjen. Här finns samtidigt möjlighet till lugn och avkoppling i närliggande grönområden. Till Klara Sjö är det endast en kort promenad.

Service

Här finns all tänkbar service såsom butiker, hotell, gym samt trevliga restauranger och mysiga caféer. På Hötorget ligger de två saluhallarna Kungshallen och Hötorgshallen.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i ett kommunikativt läge. Kort promenad till Centralstationen där alla tre tunnelbanelinjer ansluter. Från Centralstationen trafikerar även ett flertal bussar samt fjärrtåg och pendeltåg. Hötorget ligger endast ett stenkast från fastigheten, därifrån går både t-bana och bussar.

tillbaka

Bilder

Karta