Norrmalm

Kungsgatan 58

Kontor i vacker fastighet mitt på Kungsgatan.

Blandad planlösning med öppet landskap och kontorsrum med glasade väggar. Här möter de tidstypiska detaljerna moderna inslag.

Planlösning

Lokalen är fördelad på två plan, sammankopplade med en interntrappa. Båda planen har rum i varierande storlek och utformning. Det övre planet har en häftig våningskänsla med synliga bjälklag och en kombination av öppet landskap och kontors- och mötesrum. Det undre planet har 8 rum, varav många med glaspartier vilket medför ett generöst ljusinsläpp. I övrigt har båda planen ett pentry samt WC.

Omgivning/Natur

Mitt i innerstadens härliga puls erbjuder detta cityläge ett unikt utbud av service och nöjen. Här finns samtidigt möjlighet till lugn och avkoppling i närliggande grönområden. Till Klara Sjö är det endast en kort promenad.

Service

Här finns all tänkbar service såsom butiker, hotell, gym samt trevliga restauranger och mysiga caféer. På Hötorget ligger de två saluhallarna Kungshallen och Hötorgshallen.

Kommunikationer

Tunnelbanans gröna linje vid Hötorget nås efter ca 2 minuters promenad. Centralstationen med fjärrtåg, pendeltåg och t-bana finns inom ca 5 minuters gångavstånd. I området trafikerar även ett flertal busslinjer.

tillbaka

Bilder

Karta