Östermalm

Linnégatan 76

Ljust kontor med balkong på Östermalm!

Nu finns möjlighet att hyra denna ljusa kontorslokal med härlig balkong mot Narvavägen. Fastigheten ligger i ett lugnt område med närhet till innerstadens puls.

Planlösning

Kontor med rumsindelning. Här finns sju rum i varierande storlek, passande som kontor eller mötesrum. Fint pentry i mitten av lokalen samt en WC och en HWC. Rymlig balkong med utsikt mot lummiga Narvavägen.

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen på Östermalm mittemellan Karlaplan och Djurgården. Här är man omgiven av flertal parker och härliga kvarter med restauranger och caféer. Ett härligt lugn samtidigt som stadens puls finns runt hörnet.

Service

Lokalen ligger endast ett par minuters promenad från Karlaplan där all tänkbar service finnes. I området finns ett stort utbud av caféer och restauranger. Närhet till Djurgården och Östermalmstorg. 

Kommunikationer

Tunnelbanans röda linje nås efter en kort promenad till Karlaplan och tar dig vidare till T-centralen på ca 5 min. Flertalet busslinjer finns i området. Kort promenadavstånd till Strandvägen där det finns möjlighet att ta både buss och tvärbana till City och Djurgården.

tillbaka

Bilder

Karta