Östermalm

Linnégatan 76

Fin butikslokal med stora fönster och generös takhöjd med närhet till Karlaplan.

Nu finns möjligheten att hyra en butikslokal med goda exponeringsmöjligheter och egen entré från Linnégatan. Ingen överlåtelseavgift. Förstahandskontrakt skrivs direkt med hyresvärden. Genomgående en lokal med trevliga ytskikt.

Planlösning

Butikslokal med öppen planlösning, som även kan nyttjas som kontor. I lokalen finns idag ett provrum, ett pentry samt en WC med dusch. I bakkant av lokalen finns även två rum som exempelvis kan nyttjas för förvaring. 

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen på Östermalm mellan Karlaplan och Djurgården. Här är man omgiven av ett flertal parker och härliga kvarter med restauranger och caféer. Området erbjuder ett härligt lugn samtidigt som stadens puls finns runt hörnet.

Service

Lokalen ligger endast ett par minuters promenad från Karlaplan där all tänkbar service finnes. I området finns ett stort utbud av caféer och restauranger. Närhet till Djurgården och Östermalmstorg. 

Kommunikationer

Tunnelbanans röda linje nås efter en kort promenad till Karlaplan och tar dig vidare till T-centralen på ca 5 min. Flertalet busslinjer finns i området. Kort promenadavstånd till Strandvägen där det finns möjlighet att ta både buss och tvärbana till City och Djurgården.

Övrigt

Vänligen respektera att all kontakt avseende lokalen samt uppbokningar av visning/besök sker via Komfast. Ej café/restaurang.

tillbaka

Bilder

Karta