Norrmalm

Målargatan 7

Trevlig hörnlokal belägen på en lugn gata mitt i City.

Trevlig hörnlokal belägen på en lugn gata mitt i City. Denna anrika fastighet har många tidstypiska detaljer bevarade och sticker ut i området.

Planlösning

Dagens planlösning omfattar 4 st rum i varierande storlek och utformning. Utöver detta finns en välkomnande entré, pentry samt en WC.

Omgivning/Natur

Mitt i innerstadens härliga puls erbjuder detta cityläge ett unikt utbud av service och nöjen. Här finns samtidigt möjlighet till lugn och avkoppling i närliggande grönområden. Till Klara Sjö är det endast en kort promenad.

Service

Fastigheten är bekvämt belägen mellan Drottninggatan och Vasagatan och här finns Stockholms bästa utbud av service, restauranger och shopping. I området finns många populära hotell och restauranger, tex 20-tals inspirerade Haymarket.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i ett kommunikativt läge. Kort promenad till Centralstationen där alla tre tunnelbanelinjer ansluter. Från Centralstationen trafikerar även ett flertal bussar samt fjärrtåg och pendeltåg. Hötorget ligger endast ett stenkast från fastigheten, därifrån går både t-bana och bussar.

tillbaka

Bilder

Karta