Östermalm

Malmvägen 1

Coolt kontor med generös takhöjd, fönster från golv till tak och takterrass.

Högst upp i huset finns denna fina lokal nu ledig. De stora fönstren ger ett härligt ljusinsläpp och härifrån är det även havsutsikt. En stor takterrass finns belägen på våningsplanet som delas med övriga hyresgäster.

Planlösning

Öppna kontorsytor med rymligt kök samt ett stort rum som passar som mötes- eller kontorsrum. I lokalen finns även ett förråd, kapprum, tre WC och städ. 

Omgivning/Natur

Värtahamnen är en del av Norra Djurgårdsstaden och Sveriges största passagerarhamn med flera färjor till bland annat Finland och Estland. Det är däremot inte bara en hamn utan en stadsdel under utveckling där ytterligare kontor, bostäder, butiker och service planeras tillkomma framöver. Närhet till Gärdet/Östermalm och gångavstånd till lummiga grönområden så som Ladugårdsgärdet.

Service

I närområdet finns flera restauranger så som lunchrestaurangen Horisont, restaurangen Mistral som ligger inne på Scandic Hotel Ariadne, Eatery Värtahamnen samt pizzeria. ICA Kvantum ligger beläget i grannfastigheten och det finns även ett närbeläget parkeringshus. Även möjlighet att hyra parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten.

Kommunikationer

Till Gärdets Tunnelbanestation, där röd linje trafikerar, är det ca 10 minuters gångväg. Därifrån tar det ca 7 minuter in till T-Centralen. Från Malmvägen går buss 76 i riktningarna Norra Hammarbyhamnen och Ropsten.

Övrigt

Lokalen hyrs ut utan rätt till besittningsskydd. 

tillbaka

Bilder

Karta