Östermalm

Malmvägen 1

Ljust kontor med öppna ytor och takterrass.

Högst upp i huset finns denna trevliga lokal nu ledig. Från de stora fönstren får ni havsutsikt samtidigt som det blir ett härligt ljusinsläpp. Det finns ett stort kök att nyttja samt öppna ytor lämpade för arbetsplatser eller exempelvis utbildning. En stor takterrass finns belägen på våningsplanet som delas med övriga hyresgäster.

Planlösning

Lokalen ligger på plan 3 tr och nuvarande planlösning består av en stor hörsal/öppen area, ett kök/provkök och storrum med generös takhöjd. I övrigt finns det 3 st WC varav en HWC samt förråd. En stor takterrass finns belägen på våningsplanet som delas med övriga hyresgäster. 

Omgivning/Natur

Värtahamnen är en del av Norra Djurgårdsstaden och Sveriges största passagerarhamn med flera färjor till bland annat Finland och Estland. Det är däremot inte bara en hamn utan en stadsdel under utveckling där ytterligare kontor, bostäder, butiker och service planeras tillkomma framöver. Närhet till Gärdet/Östermalm och gångavstånd till lummiga grönområden så som Ladugårdsgärdet.

Närservice

I närområdet finns flera restauranger så som lunchrestaurangen Horisont, restaurangen Mistral som ligger inne på Scandic Hotel Ariadne, Eatery Värtahamnen samt pizzeria. ICA Kvantum ligger beläget i grannfastigheten och det finns även ett närbeläget parkeringshus. Även möjlighet att hyra parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten.

Kommunikationer

Till Gärdets Tunnelbanestation, där röd linje trafikerar, är det ca 10 minuters gångväg. Därifrån tar det ca 7 minuter in till T-Centralen. Från Malmvägen går buss 76 i riktningarna Norra Hammarbyhamnen och Ropsten.Lokal

Övrigt

Lokalen hyrs ut utan rätt till besittningsskydd. 

tillbaka

Bilder

Karta