Östermalm

Malmvägen 1

Kontor med bra läge i Värtahamnen.

I Södra Värtahamnen finns nu ett ledigt kontor på plan 1 tr med flertalet kontorsrum. Högst upp i huset finns en gemensam takterrass.

Planlösning

Kontoret ligger på plan 1 tr och har en rumsindelad planlösning med till största del cellkontor utmed fasad. Det finns även areor utan fönster centralt beläget på våningsplanet. I övrigt finns det ett pentry samt 3 st WC. 

Omgivning/Natur

Värtahamnen är en del av Norra Djurgårdsstaden och Sveriges största passagerarhamn med flera färjor till bland annat Finland och Estland. Det är däremot inte bara en hamn utan en stadsdel under utveckling där ytterligare kontor, bostäder, butiker och service planeras tillkomma framöver. Närhet till Gärdet/Östermalm och gångavstånd till lummiga grönområden så som Ladugårdsgärdet.

Närservice

I närområdet finns flera restauranger så som lunchrestaurangen Horisont, restaurangen Mistral som ligger inne på Scandic Hotel Ariadne, Eatery Värtahamnen samt pizzeria. ICA Kvantum ligger beläget i grannfastigheten och det finns även ett närbeläget parkeringshus. Även möjlighet att hyra parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. 

Kommunikationer

Till Gärdets Tunnelbanestation, där röd linje trafikerar, är det ca 10 minuters gångväg. Därifrån tar det ca 7 minuter in till T-Centralen. Från Malmvägen går buss 76 i riktningarna Norra Hammarbyhamnen och Ropsten. 

Övrigt

Lokalen hyrs ut utan rätt till besittningsskydd. 

tillbaka

Bilder

Karta