Östermalm

Malmvägen 1

Möjlighet att hyra kontor i Södra Värtahamnen.

Möjlighet att hyra kontor i Södra Värtahamnen. Här finns kontorsytor och övriga areor i flera olika storlekar att hyra. En stor takterrass högst upp i huset, ett större kök/provkök, en blandning av kontorsrum, öppna kontorslandskap och konferensareor samt lokaler som lämpar sig bra för lager/förråd är exempel på vad som finns att tillgå i fastigheten.

Planlösning

Omgivning/Natur

Värtahamnen är en del av Norra Djurgårdsstaden och Sveriges största passagerarhamn med flera färjor till bland annat Finland och Estland. Det är däremot inte bara en hamn utan en stadsdel under utveckling där ytterligare kontor, bostäder, butiker och service planeras tillkomma framöver. Närhet till Gärdet/Östermalm och gångavstånd till lummiga grönområden så som Ladugårdsgärdet.

Närservice

I närområdet finns flera restauranger så som lunchrestaurangen Horisont, restaurangen Mistral som ligger inne på Scandic Hotel Ariadne, Eatery Värtahamnen samt pizzeria. ICA Kvantum ligger beläget i grannfastigheten och det finns även ett närbeläget parkeringshus. Även möjlighet att hyra parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. 

Kommunikationer

Till Gärdets Tunnelbanestation, där röd linje trafikerar, är det ca 10 minuters gångväg. Därifrån tar det ca 7 minuter in till T-Centralen. Från Malmvägen går buss 76 i riktningarna Norra Hammarbyhamnen och Ropsten. 

Övrigt

Lokalerna hyrs ut utan besittningsskydd. 

tillbaka

Bilder

Karta