Vasastan

Norrtullsgatan 15

Ljus och yteffektiv kontorslokal mitt på Odenplan.

Ett modernt kontor med en stor öppen area som till fördel kan användas till kontorslandskap samt flera konferensrum i olika storlekar. I och med det centrala läget på Odenplan är det nära till både kommunikationer och till ett brett serviceutbud.

Planlösning

Nuvarande planlösning består av en stor öppen area som idag nyttjas som ett öppet kontorslandskap. Den finns 3 st konferensrum och 4 st samtalsrum. I övrigt finns det ett rymligt pentry med plats för matbord, 3 st wc varav en med dusch, samt förrådsutrymmen. 

Omgivning/Natur

Trots det centrala läget på Odenplan så finns det flera olika grönområden i närheten. Bl.a. charmiga Observatorielunden som ligger precis intill och Vasaparken som ligger på några få minuters gångavstånd. 

Service

Här sitter ni mitt i stadens puls bland flera restauranger, butiker och övrig service. På samma gata ligger den mexikanska fusionrestaurangen YUC Mexican, caféet Pascal med såväl fika som lunch och snart även Sveriges äldsta hamburgerkedja MAX. Inom kort gångavstånd finns bl.a. butikerna Akademibokhandeln, Lindex och Åhléns. 

Kommunikationer

Lokalen ligger ca 1 minut från nedgången Odenplan där T-bana (grön linje) och Pendeltåg trafikerar. Med T-banan tar ni er till T-centralen på ca 4 min och med pendeltåg på ca 3 min.

Det går även flera olika bussar från Odenplan, bl.a. blåbuss nr 2 mot Sofia/Sveaplan och 4 mot Gullmarsplan/Radiohuset samt buss nr 515 mot Sundbyberg och nr 53 mot Henrikdalsberget/Karolinska.    

tillbaka

Bilder

Karta