Söderort

Palmfeltsvägen 5

Ljusa kontorslokaler med flera egna terrasser.

Ljusa kontorslokaler med flera egna terrasser i olika väderstreck och vacker utsikt över Globen. Lokalerna ligger i Palmfelts Center som erbjuder gemensam reception, service- och säkerhetstjänster samt extern konferens, om så önskas. Mittemot fastigheten ligger Globen Shopping som erbjuder ett stort utbud av butiker och trevliga restauranger.

Planlösning

Lokalerna som är fördelade på tre plan har en öppen planlösning med flera mötes-/konferensrum samt 5 st egna terrasser. Lokalerna omfattas totalt av ca 2328 kvm kontor, sammanlänkade med interntrappor mellan våningsplanen. Plan 6 omfattas av ca 626 kvm. Plan 7 och 8 är tillsammans ca 1702 kvm. Det är även möjligt att hyra plan 6 (ca 626 kvm) separat alternativt plan 7 och 8 gemensamt (ca 1702 kvm).

Omgivning/Natur

Här myllrar det av trevliga restauranger och butiker i ett expansivt läge. Vill man istället njuta av naturen så är det några få minuters promenad till den lummiga Lindeparken och det är även gångavstånd till Blåsutparken.

Service

Globen Shopping som ligger precis intill Palmfelts Center erbjuder ett stort utbud av service i form av flera restauranger och butiker samt gym, bank etc. Hotell finns i närheten och även Tele 2 arena som erbjuder ett bra nöjesutbud. I fastigheten finns extern konferens.

Kommunikationer

Det är smidigt att nå fastigheten med bil, tunnelbana, tvärbana eller buss. Tunnelbanans gröna linje, station Globen, är belägen precis utanför fastigheten vilken tar er vidare till Stockholms Central efter ca 10 minuter. Här finns även tvärbanan mot Sickla och Solna Station.

Övrigt

Tillträde omgående, efter ev anpassningar. Möjlighet finns att ta över kontorsmöbler samt teknisk utrustning i konferensrummen. Det finns flera parkeringsgarage i nära anslutning till fastigheten.

tillbaka

Bilder

Karta