Söderort

Palmfeltsvägen 5

Ljust kontor med blandad planlösning.

Ljust kontor med blandad planlösning. Palmfelt Center ligger avseende kommunikationer i ett perfekt läge. Hit är det enkelt att ta sig vare sig du färdas med bil eller åker kollektivt. Lokalen kombinerar öppet kontorslandskap och mötesrum på ett bra sätt. Dessutom finns en egen terrass, perfekt för att flytta ut arbetet på under sommarhalvåret.

Planlösning

Lokalen har en blandad planlösning samt ett flertal mötesrum i olika storlek. Intill entrén finns en reception och gott om plats för besökare. Lokalen har fönster i flera väderstreck vilket ger ett generöst ljusinsläpp och ett trevligt arbetsklimat. I övrigt finns 3 st WC, ett pentry med utrymme för matbord och soffgrupp, samt en terrass som endast ni har tillgång till.

Omgivning/Natur

Här myllrar det av trevliga restauranger och butiker i ett expansivt läge. Vill man istället njuta av naturen så är det några få minuters promenad till den lummiga Lindeparken och det är även gångavstånd till Blåsutparken.

Service

Globen Shopping som ligger precis intill Palmfelts Center erbjuder ett stort utbud av service i form av flera restauranger och butiker samt gym, bank etc. Hotell finns i närheten och även Tele 2 arena som erbjuder ett bra nöjesutbud. I fastigheten finns extern konferens.

Kommunikationer

Det är smidigt att nå fastigheten med bil, tunnelbana, tvärbana eller buss. Tunnelbanans gröna linje, station Globen, är belägen precis utanför fastigheten vilken tar er vidare till Stockholms Central efter ca 10 minuter. Här finns även tvärbanan mot Sickla och Solna Station.

tillbaka

Bilder

Karta