Johanneshov

Palmfeltsvägen 5

Ljust kontor i markplan!

Smakfullt renoverat kontor i expansivt läge. Fastigheten är ett fullservicehus med extern konferens, datahall och mycket annat!

Planlösning

Lokalen som ligger i markplan har en blandad planlösning med rum i varierande storlek samt öppna ytor. Intill entrén finns utrymme för väntande besökare samt tre st WC. Lokalens pentry är väl tilltaget och har en rymlig pausyta.

Omgivning/Natur

Här myllrar det av trevliga restauranger och butiker i ett expansivt läge. Vill man istället njuta av naturen så är det några få minuters promenad till den lummiga Lindeparken och det är även gångavstånd till Blåsutparken.

Service

Globen Shopping som ligger precis intill Palmfelts Center erbjuder ett stort utbud av service i form av flera restauranger och butiker samt gym, bank etc. Hotell finns i närheten och även Tele 2 arena som erbjuder ett bra nöjesutbud. I fastigheten finns extern konferens.

Kommunikationer

Det är smidigt att nå fastigheten med bil, tunnelbana, tvärbana eller buss. Tunnelbanans gröna linje, station Globen, är belägen precis utanför fastigheten och tar er vidare till Stockholms Central på ca 10 minuter. Här finns även tvärbanan mot Sickla och Solna Station.

Övrigt

Fastigheten byggdes från början till Bankgirocentralen med säkerhet som högsta prioritet. Huset har en egen serverhall med ett modernt säkerhetssystem för in och utpassering. Dessutom finns möjlighet att hyra extern konferens, receptionstjänster och mycket annat.

tillbaka

Bilder

Karta