Söderort

Palmfeltsvägen 5

Unik möjlighet att skapa ert nya kontor! Lokalen anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst.

Unik möjlighet att skapa ert nya kontor! Lokalen anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst. Lokalen ligger perfekt belägen precis intill Globen i Palmfelts Center. I Palmfelt Center finns tillgång till gemensam reception samt service- och säkerhetstjänster. I fastigheten finns även externa konferensmöjligheter.

Planlösning

Denna råyta anpassas i samråd med nästa hyresgäst som har möjlighet att påverka lokalens utformning och planlösning. Lokalen är idag helt öppen och kommer förses med ny teknik.

Omgivning/Natur

Här myllrar det av trevliga restauranger och butiker i ett expansivt läge. Vill man istället njuta av naturen så är det några få minuters promenad till den lummiga Lindeparken och det är även gångavstånd till Blåsutparken.

Service

Globen Shopping som ligger precis intill Palmfelts Center erbjuder ett stort utbud av service i form av flera restauranger och butiker samt gym, bank etc. Hotell finns i närheten och även Tele 2 arena som erbjuder ett bra nöjesutbud. I fastigheten finns extern konferens.

Kommunikationer

Det är smidigt att nå fastigheten med bil, tunnelbana, tvärbana eller buss. Tunnelbanans gröna linje, station Globen, är belägen precis utanför fastigheten vilken tar er vidare till Stockholms Central efter ca 10 minuter. Här finns även tvärbanan mot Sickla och Solna Station.

tillbaka

Bilder

Karta