Söderort

Palmfeltsvägen 5

Blandad planlösning i ljusa lokaler.

Blandad planlösning i ljusa lokaler. Palmfelt Center erbjuder reception och möjlighet att hyra konferensrum externt. Precis intill Globens tunnel- och tvärbana är Palmfelt Center ett perfekt läge att växa i.

Planlösning

Kontoret har en bra blandning av öppet landskap och rum i varierande storlekar. Dessutom finns två terrasser som är perfekta att nyttja sommartid. I övrigt finns ett rymligt pentry med tillhörande pausutrymme samt 2 st WC. Lokalen har ett härligt ljusinsläpp och ett bra arbetsklimat. 

Omgivning/Natur

Här myllrar det av trevliga restauranger och butiker i ett expansivt läge. Vill man istället njuta av naturen så är det några få minuters promenad till den lummiga Lindeparken och det är även gångavstånd till Blåsutparken.

Service

Globen Shopping som ligger precis intill Palmfelts Center erbjuder ett stort utbud av service i form av flera restauranger och butiker samt gym, bank etc. Hotell finns i närheten och även Tele 2 arena som erbjuder ett bra nöjesutbud. I fastigheten finns extern konferens.

Kommunikationer

Det är smidigt att nå fastigheten med bil, tunnelbana, tvärbana eller buss. Tunnelbanans gröna linje, station Globen, är belägen precis utanför fastigheten vilken tar er vidare till Stockholms Central efter ca 10 minuter. Här finns även tvärbanan mot Sickla och Solna Station.

tillbaka

Bilder

Karta