City, Östermalm

Riddargatan 13

Kontor med historia

Nu finns det en möjlighet att hyra unika lokaler i en av flyglarna till Armémuseum. Östermalms bästa läge, endast ca 200 m till både Nybroplan och Östermalmstorg utan att betala citypriser.

Planlösning

Fastigheten är L-formad utmed Artillerigatan och Riddargatan. Flera möjligheter till entréer. Pelare i mitten och några få bärande väggar. Blandning av öppna areor och rum.

Omgivning

Fastigheten ligger med närhet till Östermalmshallen och Nybrogatan, som är Stockholms bästa restaurangkvarter, där du hittar ett stort urval av bra restauranger och trevliga butiker. Det är bara ca 100 m till Strandvägen där man kan ta sin dagliga promenad utmed kajen. Berzelie park och Kungsträdgården ligger också inom några få minuters promenad.

Service

Hela citys utbud av restauranger, butiker och nöjen finns inom kort promenadavstånd. Det är alltid nära till en AW på stan för att träffa kollegor och kunder. Det finns även gott om hotell i grannkvarteren.

Kommunikationer

Östermalms T-bana är det ca 200 m till. Från Nybroplan går buss eller spårvagn till T-centralen, Ropsten och Djurgården.

tillbaka

Bilder

Karta