Vasastan

Sankt Eriksplan 2

Vacker kontorslokal med flera balkonger!

Trevligt kontor med blandad planlösning, precis intill St Eriksplan och Vasaparken. Lokalen har vacker fiskbensparkett, generös takhöjd och nyligen målade väggar i olika kulörer. Härligt ljusinsläpp från stora fönster och glasade dörrar som vetter ut mot de egna balkongerna. Balkongerna har utsikt över St Eriksplan och lummiga Vasaparken.

Planlösning

Dagens planlösning är blandad med stora kontorsrum som kombineras med några mindre rum i varierande storlek. I övrigt har lokalen ett pentry med plats för sällskapsyta samt två WC varav den ena med dusch. Tre balkonger tillhör lokalen. 

Natur/omgivning

St Eriksplan är ett trevligt område med flertalet restauranger, caféer och butiker. Flera lummiga grönområden finns i närheten. Vasaparken ligger snett över gatan och genom en kort promenad nås Karlbergs Slottspark. 

Service

Kommunikationer

Ett stenkast till tunnelbanestationen St Eriksplan som trafikeras av gröna linjen. Med tunnelbanan nås Centralen inom ca 5 minuter. I området går även flertalet bussar såsom blåbuss 3 och 4 m.fl. Mittemot fastigheten ligger en av Flygbussarnas hållplatser.

tillbaka

Bilder

Karta