Gamla Stan

Stora Nygatan 36

Unik lokal mitt i Gamla stan.

Fin lokal med generös takhöjd på Stora Nygatan centralt i Gamla stan. Lokalen passar utmärkt som kontor och showroom.

Planlösning

Lokalen är uppdelad i två plan med en egen interntrappa som binder ihop planen. Nedre plan har öppen planlösning och ljusinsläpp från takfönster. Plan 1 tr har öppen planlösning med mötesrum, pentry, WC och ett förråd. Till lokalen hör en liten innergård.

Omgivning/natur

Området kring Stora Nygatan är rikt på historia med flera vackra kyrkor och fastigheter. Gamla Stan är en av Europas största och bäst bevarade medeltida stadskärnor. Stockholm grundades här år 1252. Området är även ett mycket populärt turistmål med landmärken som kungliga slottet och riksdagen. Här har du nära till både stadsliv, vackra naturomgivningar vid vattnet och mysiga gränder.

Service

Här finns mysiga caféer och restauranger i mängder, men även ett stort utbud av hotell och butiker. På närbelägna Väster- och Österlånggatan finns all tänkbar service.

Kommunikationer

Smidiga kommunikationer med tunnelbanans gröna och röda linje, station Gamla Stan ligger ett stenkast från fastigheten. Även Slussen nås efter en kort promenad. Därutöver finns ett flertal busslinjer som trafikerar i området.

tillbaka

Bilder

Karta