City

Sveavägen 66

Modernt kontor i centralt läge.

Modernt kontor i centralt läge. Hiss direkt in i lokalen ger en smidig access för såväl personal som besökare. Närheten till City ger möjlighet till ett stort utbud av närliggande restauranger och butiker.

Planlösning

Kontoret har idag en blandad planlösning med 1 litet kontorsrum, 2 st lite större kontors-/mötesrum, 1 stort konferensrum samt ett öppet kontorslandskap/lounge. I övrigt finns det ett rum som idag används som vilorum, med direkt access till innergården. Pentry med pausutrymme, 2 st WC samt en dusch finns. 

Omgivning/Natur

Lokalen är centralt belägen i stadsdelen Norrmalm som utgör Stockholm stads mest arbetsplatsrika stadsdelsområde med närhet till City, Hötorget, Odenplan och Stureplan. Trots fastighetens centrala läge finns det gott om grönområden i närheten, bland annat Observatorielunden. 

Närservice

Med ett ypperligt läge i centrala Stockholm erbjuds ett stort serviceutbud. Här finns såväl butiker, caféer som lunchrestauranger lättillgängligt. Ett stenkast bort från byggnaden ligger Handelshögskolan och Kungliga biblioteket. 

Kommunikationer

Lokalen ligger i ett bekvämt läge där T-centralen med flera kommunikationsmöjligheter nås genom en kort promenad på ca 10 minuter. På Rådmansgatan, belägen cirka 200 meter från fastigheten, finner du tunnelbanans gröna linje. Pendeltåg och bussar går även via Odenplan som nås på drygt 10 minuter.

tillbaka

Bilder

Karta