Norrort

Svetsarvägen 7

Möjlighet till flexibelt avtal med fördelaktiga hyresvillkor.

Möjlighet att hyra en effektiv lokal med blandad planlösning i ett av Stockholms mest populära och expansiva områden för företag.

Planlösning

Dagens planlösning är mestadels öppen med bra ytor för arbetsplatser. Det finns även ett flertal rum i varierande storlek som passar som kontors-/mötes- eller samtalsrum. 

Omgivning/Natur

Fastigheten är belägen mitt i Solna Business Park med allt som det betyder. Området expanderar just nu ytterligare till en levande stadsdel och mer grönska tillförs i området. Till Bällstaviken är det endast en kort promenad och där finns många mysiga promenadstråk längs vattnet. Närhet till Sundbybergs Centrum, Mall of Scandinavia och Solna Centrum. 

Service

I Solna Business Park finns all service man kan tänkas behöva såsom restauranger, butiker, gym, frisör och hotell. I samma fastighet som kontoret finns det ett flertal restauranger samt ett gym. Till trevliga Sundbybergs Torg är det en promenad på ca 5 min. Där finns det ett stort utbud av restauranger och caféer samt butiker, apotek och systembolag. 

Kommunikationer

Lokalen har en perfekt placering med tvärbanans station Solna Business Park precis utanför porten. Med tvärbanan tar du dig snabbt och enkelt till både tunnelbanans blå linje samt pendeltåget vid Sundbyberg. Till Sundbybergs Centrum är det även promenadavstånd (ca 600m). Där sammanstrålar tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och fjärrtåg. Från fastigheten är det nära till de större vägarna E4 (via Frösundaleden) och E18.

tillbaka

Bilder

Karta