Södermalm

Torkel Knutssonsgatan 39

Trevligt kontor med stor potential intill Mariatorget.

Fin lokal med egen entré från innergård i ett av Söders mest spännande lägen! Här finns goda möjligheter till att vara med och påverka planlösning och utformning för att skapa det perfekta kontoret. Lokalen kommer att förses med ny ventilation och kyla.

Planlösning

Dagens planlösning omfattas av storrumsplanlösning med rum i varierande storlek. Egen entré. Nu finns det möjlighet till att vara med och utforma kontorets planlösning.

Omgivning/Natur

Fastigheten är belägen i ett mysigt område på Södermalm med närhet till Mariatorget. Kort promenad till lummiga parker såsom Tantolunden och även närhet till Söder Mälarstrand där det finns fina promenadstråk längs med vattnet.

Service

Lokalen ligger precis invid Mariatorget med all dess service. I området kring fastigheten finns en mängd restauranger, härliga caféer och annan service. Här finns även gym, mataffärer, systembolag och apotek. 

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer precis utanför porten. Mariatorgets tunnelbaneuppgång (röd linje) ligger i grannfastigheten. Endast ca 5 minuters restid med tunnelbanan till Stockholms Centralstation. Området trafikeras även av flertalet busslinjer, bland annat blåbuss 4.

tillbaka

Bilder

Karta