Vasastan

Tulegatan 55

Kontor med egen entré, stora fönster och ett härligt ljusinsläpp.

Kontor med egen entré, stora fönster och ett härligt ljusinsläpp. Kontoret är beläget i hörnan mot Vanadislunden och erbjuder därför en direkt närhet till både grönområden och citykänsla.

Planlösning

Kontoret har en öppen planlösning i två våningsplan där plan BV erbjuder en ljus öppen area för både arbetsplatser och framtida mötesrum. I plan KV finns även här en öppen area med ett hörn av "glastak" som ger ett visst ljusinsläpp. Möjlighet finns till att påverka lokalens utformning och standard.

Omgivning/Natur

Trots det centrala läget i Vasastan finns det gott om grönområden i närheten bl.a. Vanadislunden. På promenadavstånd nås även Hagaparken och Brunnsviken. I området finns många affärsverksamheter samt lugna bostadsområden.

Service

I närområdet finns många restauranger, butiker och gym. Odenplan med dess breda utbud av shopping och restauranger nås inom några minuters promenad.

Kommunikationer

Utmärkta kommunikationer till och från fastigheten. Ett stenkast från fastigheten ligger Roslagsgatans busshållplats som trafikeras av flertalet busslinjer som tar dig vidare runt Stockholm. Promenadtid till Odenplans T-bana och pendeltåg är ca 5 min respektive ca 10 min till Tekniska Högskolans T-bana där också Roslagsbanan ansluter. Med bil når du snabbt Norrtull och E4:an.

tillbaka

Bilder

Karta