Östermalm

Tullvaktsvägen 2

Lokal i markplan med egen entré lämplig för kontor/showroom/ateljé/studio med lager.

I korsningen Tegeluddsvägen och Lindarängsvägen, med adress Tullvaktsvägen 2, finns detta fräscha kontorshotell, Gärdet Kontorsgemenskap. I bottenplanet kan vi erbjuda en lokal med med inlastning från lastport. Ni erbjuds även konferensrum, bemannad reception, larm etc. Parkering finns att tillgå, gångavstånd till T-bana och bussen stannar direkt utanför. Kontakta oss så berättar vi mer.

Planlösning

Lokalen är totalt om ca 530 kvm varav ca 200 kvm är mer lagerlokaler. Planlösningen är mestadels öppen och går att anpassa. Den går att hyra som helhet eller från ca 300 kvm.

Omgivning

Läget är intill Frihamnsporten och välexponerat.  Läget erbjuder även direkt närhet till härliga promenader eller löprundor på Gärdet/Djurgården och massor med restauranger mm. Parkering finns både på fastigheten och är lätthittat på gatumark i direkt anslutning till lokalerna.

Service

Lokalen är en egen del av Gärdets Kontorsgemenskap som hyr ut kontorsrum på plan 3. På plan 3 finns bemannad reception, konferensrum att tillgå med bl a en liten biograf.  Läget erbjuder även direkt närhet till härliga  promenader på Gärdet/Djurgården och massor med restauranger mm.
Det finns även omklädningsrum med bastu och duschar. Perfekt om man t ex vill springa på lunchen eller cykla till jobbet. Parkering finns att hyra.

Kommunikationer

Parkering finns att tillgå och bussen stannar  direkt utanför. Buss 76 och 72 kommer var 15:e minut och Blåbuss 1 var 5:e minut. Det är endast ca 10 min promenad till Gärdets T-bana.

tillbaka

Bilder

Karta