Östermalm

Tullvaktsvägen 2

Del i kontorsgemenskap på Gärdet.

I korsningen Tegeluddsvägen och Lindarängsvägen, med adress Tullvaktsvägen 2, finns detta fräscha kontorshotell, Gärdet Kontorsgemenskap. Mycket bra hyra! Allt ingår i hyran: internet, kaffe, pausrum, städning, fastighetsskatt, värme, fritt nyttjande av konferensrum, reception med väntplats, larm etc. Rummen hyrs ut omöblerade men går att få möblerat om man så önskar. Parkering finns att tillgå, gångavstånd till T-bana och bussen stannar direkt utanför. Kontakta oss så berättar vi mer.

Planlösning

Service

Läget erbjuder även direkt närhet till härliga  promenader på Gärdet/Djurgården och massor med restauranger mm.

Övrigt

I källaren finns omklädningsrum med bastu och duschar. Perfekt om man t ex vill springa på lunchen eller cykla till jobbet. Parkering finns att hyra. Vi kan även erbjuda lager/förråd i källaren i storlek 10 - 100 kvm med bra inlastning.

Kommunikationer

Parkering finns att tillgå och bussen stannar  direkt utanför. Buss 76 och 72 kommer var 15:e minut och Blåbuss 1 var 5:e minut. Det är endast ca 10 min promenad till Gärdets T-bana.

Omgivning

Läget är fritt med strålande utsikt över Gärdet och Frihamnen.  Läget erbjuder även direkt närhet till härliga promenader eller löprundor på Gärdet/Djurgården och massor med restauranger mm. Parkering finns både på fastigheten och är lätthittat på gatumark i direkt anslutning till lokalerna.

tillbaka

Bilder

Karta