Uppsala

Vallongatan 1

Fint kontor med laboratorium och egen terrass!

Nu finns möjlighet att hyra en trevlig lokal med kontors- och labbytor i framväxande Börjetull. Denna ljusa lokal sträcker sig över ett helt våningsplan och har generöst ljusinsläpp från fönster i alla väderstreck och bra takhöjd. Till lokalen hör en egen stor solig terrass med fin utsikt över Uppsala. Här finns 3-4 st stora labbrum utrustade med allt från kemikalieskåp, nödduschar, dragskåp med separat utsug, vågbord, renrum m.m.

Planlösning

Blandad planlösning med kontors- och mötesrum samt laboratorium. Här finns 3-4 st labbrum som är utrustade med allt från kemikalieskåp, nödduschar, dragskåp med separat utsug, vågbord m m. Renrum och kylrum finns. Trevligt pentry med utgång till en stor egen terrass. I lokalen finns utöver det fem st WC samt städskåp med utslagsvask och bra förvaring. 

Område

Området Börjetull i södra delen av Librobäck är i en expansiv fas där bostäder, kontor och service förenas i en trivsam miljö. Börjetull ligger i nordvästra Uppsala, med närhet till Bärbyleden och Fyrisån. Här kommer det byggas ca 1600 nya lägenheter, vårdboende, förskolor, grönområden samt restauranger, caféer och butiker.

Service

Flera restauranger i området. I fastigheten planeras en stor dagligvaruhandel och närområdet håller på att omvandlas till en levande stadsdel med nya restauranger, caféer och diverse service.

Kommunikationer

Fastigheten nås enkelt med bil, cykel och buss. Parkering finns utanför fastigheten både för medarbetare och besökare. Busshållplatsen Gimogatan ligger ett par minuters promenad från fastigheten. Här trafikerar flera busslinjer, bland annat buss 1 och 10. Till centrum tar det ca 10 minuter med buss.

tillbaka

Bilder

Karta