Söderort

Vretensborgsvägen 9

Lagerlokal med egen port!

Nu finns möjlighet att hyra en lagerlokal med många möjligheter. Lokalen som passar utmärkt som lager, showroom eller enklare produktion ligger centralt i Västberga och har en egen port direkt in i lokalen. I fastigheten finns även ett fint kontor om ca 160 kvm att hyra.

Planlösning

Förutom entrén från trapphuset så finns det en egen port direkt in i lokalen. I övrigt har lokalen en större öppen del som passar utmärkt som lager med möjlighet att tillskapa en kontorsdel. Lokalen är en råyta idag med 2 st WC.

Natur/omgivning

Västberga industriområde är ett område som har stor del industri-, lager-, kontors- och yrkesbutiksverksamheter. Det välbelägna området ger dig närhet till det mesta via båda bilvägar och kollektivtrafik.

Service

Inom gångavstånd från lokalen finns ett flertal lunchrestauranger med olika inriktning. All tänkbar service så som Systembolaget, Coop samt restauranger finns vid Västberga handelsområde som nås efter några min i bil.

Kommunikationer

Stationen Midsommarkransen (tunnelbanans röda linje) nås efter ca 5-10 min promenad och tar dig vidare till T-centralen på ca 12 min. I övrigt finns det bussförbindelser precis utanför fastigheten där buss 165 tar dig till Liljeholmen efter ca 5 min. Pendeltågsstationen Årstaberg finns också inom promenadavstånd, likväl som t-banestationen Telefonplan. För dig som hellre färdas med bil når du E4/E20 efter bara någon minut.

tillbaka

Bilder

Karta