City

Wallingatan 37

Fin markplanslokal i attraktivt cityläge!

Nu finns möjlighet att hyra ett kontor/showroom med generös takhöjd i en vacker sekelskiftesfastighet. Lokalen har två egna entréer från gatan och stora fönster som ger fint ljus. Optimalt läge på en lugn gata precis intill Norra Bantorget.

Planlösning

Dagens planlösning omfattar en stor area mot Wallingatan med plats för flera arbetsplatser. I lokalen finns även ett mötesrum för ca 6-8 pers, ett pentry med plats för pausutrymme och en WC. Två egna entréer från gatan samt en entré via trapphus från Torsgatan.

Omgivning/natur

De trevliga kvarteren på Norrmalm får vem som helst att trivas, med närhet till innerstadens puls, men samtidigt med möjlighet till lugn och rekreation i flertalet vackra grönområden kring fastigheten. Här är det nära både till strandpromenaden längs Klara Sjö samt Vasaparken och Tegnérlunden. 

Service

Lokalen är belägen med direkt närhet till City där all tänkbar service finns. Endast ett kort promenadavstånd till både Sankt Eriksplan och Kungsholmen där det också finns flera populära restauranger och caféer, hotell och butiker att välja mellan. 

Kommunikationer

Goda kommunikationer med ca fem minuters promenad till Centralen där tunnelbanans alla linjer, pendeltåg, bussar, fjärrtåg och Arlanda Express ansluter. I området trafikerar även flertalet av innerstadsbussarna. Det är dessutom gångavstånd till både Hötorgets och St Eriksplans gröna t-banelinje samt till Odenplan som är en viktig knytpunkt med tunnelbana, bussar och pendeltåg. 

tillbaka

Bilder

Karta