Västerort

Jämtlandsgatan 99

Möjligheternas lokal med egen entré intill tunnelbanan.

Effektiv lokal med närhet till tunnelbanans gröna linje som tar dig till T-centralen på bara 25 min. Här kan du bestämma lokalens storlek, utförande och planlösning. Ta chansen att skapa den perfekta lokalen för ditt företag!

Planlösning

Lokalen är idag betongren vilket öppnar för att skapa en perfekt lokal för just ditt företag. Möjligheterna med lokalen, som ligger på 1 trappa, är många då den till exempel har en egen entré med hiss från gatan. Vidare finns det flertalet WC, varav två med dusch, samt pentry. Storlekarna som är möjliga är ca 351 kvm eller hela lokalen som är ca 702 kvm.
Även andra storlekar är möjliga.  

Omgivning/natur

Råcksta är ett trevligt område med närhet till både Vällingby centrum och det härliga skogsområdet Grimsta Naturreservat. 

Service

Med ca 13 min promenad (enstaka minut med tunnelbanan) till Vällingby centrum har lokalen ett bra utbud av service i alla dess former. I Vällingby centrum finns butiker, restauranger, systembolag, apotek och mycket mer. I direkt anslutning till lokalen finns Hemköp, ett café och en pizzeria. 

Kommunikationer

Tunnelbanestationen Råcksta finns inom 1 minuts gångavstånd och därifrån tar du dig vidare med tunnelbanans gröna linje till T-centralen på ca 25 min. Flertalet bussar trafikerar Jämtlandsgatan och med dessa kan du ta dig till Vällingby, Spånga mm. Bergslagsvägen (väg 275) tar dig med bil till de större vägarna eller vidare in mot stan.
Parkering finns i stort parkeringshus intill där det även finns laddplatser.

tillbaka

Bilder

Karta