Om oss

Företagspresentation

Fastighetsbranschen är som en berg-och-dal-bana, med djupa dalar och höga toppar. Komfast startade år 1990 och är därmed ett av de mest välrenommerade och erfarna bolagen i branschen.

Som ett oberoende, engagerat och effektivt företag löser vi kundens behov vid lokalsökning åt hyresgäster såväl som lokaluthyrning åt fastighetsägare och hyresgäster med överytor samt förmedling vid förvärv eller försäljning av kommersiella fastigheter. Betrakta oss som en egen resurs, våra medarbetare delar med sig av sin gedigna kunskap om fallgropar och möjligheter. Den som någon gång fått uppdraget att hitta en ny lokal vet hur tidskrävande och energislukande det kan upplevas.

Kontakta oss på Komfast så gör vi jobbet åt er samtidigt som ni istället tryggt kan ägna er åt er kärnverksamhet. Vi är lyhörda, effektiva och arbetar alltid nära våra kunder från början till slut. Komfast erbjuder bred och påtaglig kompetens och varje uppdrag skräddarsys utifrån varje kunds behov. Genom att dessutom vara ett litet och nära företag komprimeras och effektiviseras processen ytterligare. Organisationen präglas av effektivitet, öppenhet och samarbete. Våra egna register över lokaler och intressenter bearbetas samt uppdateras dagligen. Vi anpassar arbetet efter förutsättningarna och åtar oss såväl stora som små uppdrag, från hela områden till förmedling av enstaka kontor.

Kontakt

Vi som är Komfast

Nils Palmertz
Mobil: +46707322600
Maila Nils
Emma Axelsson
Mobil: +46707322601
Maila Emma
Alexandra Gustafsson
Mobil: +46707322606
Maila Alexandra
Sophie Palmertz
Mobil: +46707324857
Maila Sophie
·
·

Miljö

Komfast arbetar aktivt med att värna om vår miljö. Här är några exempel på hur vi arbetar med hållbarhetsutveckling för att ta hand om jordens resurser:

  • Vi åker kommunalt och cyklar till möten i största möjliga utsträckning.
  • När vi inte kan cykla eller ta oss fram kommunalt använder vi oss av en 100% elbil.
  • Vi skriver sällan ut material, men vid utskrift används alltid dubbelsidigt papper.
  • Vi källsorterar givetvis allt vårt avfall.
  • Inköp sker enbart av miljövänliga produkter.
  • Kontoret står för en stor del av ett företags miljöpåverkan, därför har vi tecknat ett grönt hyresavtal vilket innebär att både vi och vår hyresvärd verkar för miljömedvetna lösningar.