Hägernäs

Kanslihusgränd 8

Egen fastighet som passar utmärkt till skolverksamhet.

Egen fastighet som passar utmärkt till skolverksamhet. Vacker fastighet från 1929 med generös takhöjd och stora fönster som vetter mot havet. Ett havsnära läge och trevliga promenadstråk intill fastigheten erbjuder en härlig miljö att vistas i. Fastigheten har tidigare används som förskola och skola och passar utmärkt för utbildningsverksamhet. Lokalen kommer att anpassas i samråd med den nya hyresgästen. På fastigheten finns en byggrätt om ca 600 - 800 kvm. Dessutom kan vi erbjuda kontorslokaler i grannfastigheten så att vi totalt kan erbjuda 2950 - 3350 kvm lokaler.

Planlösning

Omgivning/Natur

Service

En kort promenad från fastigheten ligger Catalinatorget där det finns butiker, café och restauranger, bland annat populära restaurangen Pont som ligger precis intill vattenkanten. Arninge och Täby Centrum med all tänkbar service, nås efter några minuters bilfärd.

Kommunikationer

Buss 604, som går mellan Danderyds Sjukhus (T-bana), via bla Täby Centrum till Hägernäs station (Roslagsbanan), stannar strax utanför fastigheten. 
Till Roslagsbanans station Hägernäs är det ca 10 minuters promenad alt så är det smidigt att ta buss 604 som tar ett par minuter.  
Med bil är man snabbt ute på E18. 

 

tillbaka

Bilder

Karta