Gotland

Storgatan 41

Möjlighet till att hyra häftig banklokal!

Nu finns möjligheten att hyra den tidigare banklokalen i centrala Hemse. Fastigheten har stor charm och byggdes under sent 1920-tal. Lokalen har en blandad planlösning med egen ingång som passar utmärkt för de flesta verksamheter.

Planlösning

Lokalen har idag en blandad planlösning med rum i olika storlekar. Egen välkomnande entré från gatan. Lokalen är totalt ca 148 kvm varav ca 114 kvm i plan BV samt ca 34 kvm i plan KV. Möjlighet finns att hyra förvaring i plan KV. 

Omgivning/Natur

Lokalen är belägen på Storgatan i Hemse. Hemse är södra Gotlands största tätort med flertalet butiker, caféer och restauranger. Med sin centrala position är du ca 5 mil från Visby och strax över 1 mil från kusten. Hemse är den naturliga samlingspunkten för den södra tredjedelen av Gotland. 

Service

Lokalen har ett mycket centralt läge i Hemse. All tänkbar service så som restauranger, butiker, livsmedelsbutiker, systembolaget, apotek mm finns i det direkta närområdet. 

Kommunikationer

Väg 141 och 142 passerar genom Hemse och tar dig vidare till Visby efter ca 47 min bilkörning eller vidare österut till Ljugarn på ca 27 min. 

tillbaka

Bilder

Karta