Vasastan

Ynglingagatan 13

Lokal i markplan med egen entré och generös takhöjd!

Spännande lokal med många möjligheter. Lokalen är i två plan med interntrappa och egen entré från gatan. Lokalen har tidigare nyttjas som gym och dessförinnan som kontor.

Planlösning

Markplanslokal i två plan med egen entré. Lokalen omfattas av ca 133 kvm i markplan med storrumsplanlösning, med möjlighet att öppna upp till en öppnare planlösning. På plan - 1 tr som nås via en interntrappa finns ytterligare ca 183 kvm, som omfattas av en öppen area, 4 st duschar, 3 st WC och städskrubb.

Omgivning/natur

Trevligt område med närhet till pulsen vid Odenplan och till härliga grönområden såsom Hagaparken och Vasaparken. På gångavstånd kan du även njuta av Brunnsvikens vatten och stadens rika utbud av restauranger och butiker.

Service

I området finns gott om restauranger, caféer och butiker. På kort promenadavstånd finner du Odenplan som erbjuder all tänkbar service. Här finns shopping, restauranger, gym och utmärkta kommunikationer.

Kommunikationer

Stationen Odenplan ligger ca 8 minuters promenad från fastigheten och här trafikerar pendeltåg, bussar och tunnelbanans gröna linje. Precis invid lokalen trafikerar blåbuss 2 som tar dig via Stureplan till Södermalm. Med bil når du snabbt Roslags- och Norrtull och E4/E20/E18. 

Övrigt

OBS! Ej restaurang eller caféverksamhet. Ingen överlåtelseavgift! 

tillbaka

Bilder

Karta